1949 - 2024 McIntosh

Ikonická značka slaví neuvěřitelných 75 krásnými výročními modely.

Společnost McIntosh byla založena v roce 1949 a v roce 2024 oslaví významný milník: 75. výročí. Již od svého vzniku, kdy ji vedla vize Franka McIntoshe, je její závazek k reprodukci zvuku neochvějný. Společnost McIntosh, poháněná neukojitelnou vášní pro zvuk, se v průběhu let nejen rozrostla; vyvinula se též v neúnavnou sílu poháněnou snahou o zvukovou dokonalost. Na své cestě se neustále snaží překonávat hranice, aby pozvedla samotné umění reprodukce zvuku.

Zvuk pro McIntosh přesahuje pouhý výsledek tvorby, je to podstata, která definuje jeho existenci. Jejich oddanost jeho vývoji přesahuje výkonnostní metriky. Proniká do všech aspektů společnosti a řídí neústupný závazek k dokonalosti zvuku. Je vetkán do samotné struktury řemeslného zpracování a stává se pulzujícím tepem, který rezonuje ve výrobcích této legendární značky - je to kanál, který spojuje hudební nadšence s duši pohlcující silou zvuku.

Nekompromisně usilují o to, aby každý výtvor McIntosh překonal očekávání náročných zákazníků. Zveme vás, abyste se k nám připojili a oslavili nejen plynutí času, ale i neutuchající vášeň pro zvuk, který stále inspiruje a povznáší životy.

MODELY Z EDICE K 75. VÝROČÍ
Značka se hrdě hlásí k zásadám, které definovaly její identitu, a vytváří speciální edice vybraných produktů k 75. výročí. Tyto modely jsou k dispozici s volitelným označením výročí, které se skládá z dvojitého eloxovaného laserem gravírovaného odznaku hrdě zobrazujícího logo 75. výročí na horní straně přístroje, zatímco každá rukojeť je opatřena půvabným nápisem "75 let".

McIntosh MC 1.25KW

McIntosh MA12000

McIntosh MCD1200

McIntosh MC 2.1 KW

McIntosh CI2000

 Mcintosh_vyročí

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz